Kerékpárral Keresztül Amerikán

Légy Te is részese kalandjainknak!

kkaboritoKedves Leendő Olvasónk!

Hazaérkezésünk óta komoly energiákat fektettünk bele, hogy Amerikában átélt élményeink, kalandjaink, tapasztalataink minden a Világ iránt érdeklődő és a kerékpározást, vagy a nomád túrázást kedvelő olvasóhoz eljuthassanak.

MEGRENDELÉS

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy 2014 tavaszán megjelent Kerékpárral Keresztül Amerikán című könyvünk! 65 nap és 7200 kilométer minden élménye, gondolata, varázsa 334 oldalon keresztül! Merülj el benne, éld át te is velünk a hófödte hegycsúcsok, a pokoli sivatagok, végtelen puszták és csillogó nagyvárosok egyedi hangulatát! Tekerd velünk keresztül Amerikát!

Terjedelme: 334 oldal (FR4)

Ára: 2600 Ft/db

Köszönettel:

Kustán Klaudia és Puskás Zoltán

 

Egy bringás naplója

Első könyvem a kezdetektől Európa 33 országának bejárásáig

Biciklizni könnyű. Ám nem úgy, ahogy sokan elgondolják! Puskás Zoltán bemutatkozó könyvéből megtudhatjuk milyen érzés egy szál kerékpárral nekivágni a világnak, kultúráknak, embereket megismerni a világ minden tájékáról és kiszolgáltatva lenni a természet erőinek.

Élményeit, tapasztalatait meséli most el nekünk a kezdeti szárnypróbálgatásoktól a komoly felkészülést igénylő több ezer kilométeres túrákig.

Az Egy bringás naplója nem csupán egy túranapló. Ennél jóval több! Egyszerre életrajzi mű, hiszen bemutatja, hogy lehet valakiből világjáró túrakerékpáros, egyszerre útikönyv, hiszen Európa 33 országába kalauzolja el az olvasót ezzel az egyszerű közlekedési eszközzel, amely által sokkal jobban megismerhető a világ és ami mögötte van.

Ára: 1800 Ft

Megrendelés üzenetben 

Bejelentkezés

Ki olvas minket?

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi